![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dried-sweet-plum-sew-semnan/dried_sweet_plum_sew_semnan_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/dried-sweet-plum-sew-semnan/dried_sweet_plum_sew_semnan_t_hese_tazegi.jpg)
105 دقیقه
خورش آلو سمنان
ملس
3.5
مواد اولیه خورش اسفناج
150 گرم
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق مرباخوری
300 گرم
1 قاشق چایخوری
آماده سازی
مرحله 1
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید.
مرحله 2
گوشت را در پیاز تفت دهید و زردچوبه بزنید، سپس مقداری آب در خوراک بریزید و بگذارید گوشت بپزد.
مرحله 3
در این فاصله اسفناج را سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4
وقتی گوشت پخت و آب خورش کم شد، اسفناج سرخ شده را اضافه کنید.
مرحله 5
در انتها نمک، شکر و آبغوره را به غذا اضافه بیفزایید و چند دقیقهای صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟