زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
سمنان

این دستور را درست کردی؟


خورش اسفناج

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش اسفناج

آبغوره

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

روغن‌مایع (2 تا 4 قاشق)

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

شکر (1 تا 2 قاشق)

1 قاشق مرباخوری

اسفناج

300 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه خورش اسفناج

آماده سازی

مرحله 1

گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را به صورت قیمه‌ای ریز خرد کنید.اسفناج را پاک کرده، بشویید و خرد کنید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید.

مرحله 2

گوشت را در پیاز تفت دهید و زردچوبه بزنید، سپس مقداری آب در خوراک بریزید و بگذارید گوشت بپزد.

مرحله 3

در این فاصله اسفناج را سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

وقتی گوشت پخت و آب خورش کم شد، اسفناج سرخ شده را اضافه کنید.

مرحله 5

در انتها نمک، شکر و آبغوره را به غذا اضافه بیفزایید و چند دقیقه‌ای صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

نکته‌ها

  • میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  • مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوسفند) به یک ساعت‌و‌نیم کاهش می‌یابد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها