عدسی با سیب زمینی
این دستور را درست کردی؟
ماهی شکم پر مازندران
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ماهی شکم پر مازندران
برای 2 نفربرای شکمپر
گلپر
1 قاشق غذاخوری
ماهی
1 عدد متوسط
زرشک
2 قاشق غذاخوری
پیاز
1 عدد متوسط
رب انار
2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
سبزی مخصوص (انواع سبزی مازندرانی-خردشده)
1 پیمانه
نمک
1 قاشق چایخوری
گردو (نیمکوب)
2 قاشق غذاخوری
برای سس
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
آب (جوش)
1 پیمانه
طرز تهیه ماهی شکم پر مازندران
آماده سازی
- پیازها را بشویید و پوست بگیرید. برای ماهی پیاز را نگینی خرد کرده و برای شکمپر آن را رنده کنید.
- سبزیجات را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- گردو را خرد کنید.
- ماهی را پاک کرده، بشویید.
مراحل پخت
مرحله1
سبزیجات را با پیاز رندهشده، گلپر، رب انار، زرشک، گردو، نمک و فلفل مخلوط کرده، در شکم ماهی بگذارید و شکمش را بدوزید یا با خلال دندان ببندید.
مرحله2
پیاز خردشده را در روغنِداغ سرخ کنید، کمی زردچوبه بزنید و ماهی را روی آن بگذارید. کمی آبجوش بریزید، سپس درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- سبزیهای مخصوص و مازندارنی مورداستفاده در این شکمپُر عبارتند از: زلنگ، اناریچه، وارنگ بو، سیر، برگ سیر، جعفری، گشنیز، تره و اوجی. برای هر 2 نفر 100 گرم یا حدود 1 پیمانه از ترکیب این سبزیها کافیست.
- در برخی مناطق بهجای زرشک از آلو یا حتی ترکیب زرشک و آلو استفاده میکنند. برای هر 2 نفر، 5 آلو کافیست.
طعم مواد داخل شکم ماهی براساس میزان استفاده از رب انار و نوع آن، میتواند ترش یا ملس باشد.- درصورت تمایل میتوانید ماهی را با مقداری آب در فر بگذارید و صبر کنید تا بپزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها