این دستور را درست کردی؟
تهچین فیروزکوهی
مواد اولیه تهچین فیروزکوهی
برای 2 نفر1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
300 گرم
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 پیمانه
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 پیمانه
10 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تهچین فیروزکوهی
آمادهسازی
مرحله اول
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید.
لبو را بشویید، پوست بگیرید و بهصورت حلقههای نازک خرد کنید.
برنج را پاک کرده و با آب ولرم بشویید و تا زمان شفافشدن آب برنج به شستوشو ادامه دهید. سپس برنج را با مقداری آب و نمک بهاندازهای که روی برنج را بپوشاند، بخیسانید. بعد از خیسخوردن، آب برنج را خالی کنید.
گوشت را به قطعههای کوچکی خرد کنید.
آلو را با مقداری آب بخیسانید.
سیر را پوست بگیرید.
روش پخت
مرحله اول
در قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز خردشده را اضافه کنید و تفت دهید تا به رنگ بلوری و شفاف درآید.
مرحله دوم
گوشت را با پیاز ترکیب کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند. سپس فلفل سیاه، زردچوبه، سیر و زیره را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله سوم
آب بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم، گوشت بپزد. در اواخر پخت، نمک را بهاندازه بیفزایید و بگذارید پخت گوشت کامل شود.
مرحله چهارم
دو سوم قابلمه را از آب پر کنید و بجوشانید. وقتی آب به جوش آمد، برنج و نمک را داخل آب بریزید و بگذارید برنج بجوشد. هر از گاهی، کف ایجادشده روی برنج را با کفگیر بردارید. بسته به نوع برنج، حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه طول میکشد تا برنج مغزپخت شود. برای آزمایش، دانه برنج را بین دو انگشت فشار دهید؛ اگر سطح آن نرم، ولی داخلش کمی سفت بود، آماده آبکشی است.
مرحله پنجم
برنج را آبکشی کنید و روی آن مقداری آب سرد بریزید تا نمک اضافی و لعاب آن گرفته شود.
مرحله ششم
سبزیپلویی را با برنج آبکشیشده مخلوط کنید.
مرحله هفتم
در قابلمهای که برای دمکردن برنج در نظر دارید، کمی روغن بریزید و در صورت تمایل، تهدیگ بچینید. چند کفگیر از برنج را در قابلمه بریزید و سپس گوشت پختهشده، آلوهای خیسخورده و حلقههای لبو را روی آن پخش کنید. بقیه برنج را روی مواد بریزید و با کفگیر برنج را از کنارهها به سمت وسط قابلمه جمع کنید. درِ قابلمه را بگذارید و در صورت تمایل، از دمکنی استفاده کنید. روی حرارت ملایم، اجازه دهید برنج بخار کند و دم بکشد.
مرحله هشتم
در پایان، روغن مایع را داغ کنید. آن را روی برنج دمکشیده بریزید و این ترکیب را زیر و رو کنید تا همه مواد بهطور یکنواخت مخلوط شوند.
نکتهها
سینه مرغ را حالت نواری برش دهید؛ سپس به شکل حلزونی بپیچید و در آن خلال دندان فرو کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها