slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن
زادگاه
مصر

این دستور را درست کردی؟


ارده و تخم‌مرغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه ارده و تخم‌مرغ

برای 2 نفر

مواد اولیه ارده و تخم مرغ

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد بزرگ

ارده

نصف پیمانه

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

جعفری (تازه و خرد شده)

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

گشنیز (تازه و خرد شده)

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

طرز تهیه ارده و تخم‌مرغ

مرحله 1

ابتدا سیر را ریز رنده کرده، به همراه زیره، نمک، آبلیمو، جعفری، گشنیز و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم. پس از آن، ارده را کم کم اضافه می‌کنیم تا غلظت مورد نظر به دست آید. (غلظت آن باید نسبتا مانند ماست شود.)

مرحله 2

وقتی که مواد را به خوبی در کاسه مخلوط کردید، تخم مرغ‌هایی را که به مدت 20 دقیقه آب‌پز شده اند، حلقه حلقه کنید و روی مواد بگذارید. نوش جان

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها