slider image
slider image
آش ترخینه دوغ
آش ترخینه دوغآش ترخینه دوغ
آش ترخینه دوغ
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
قم

این دستور را درست کردی؟


آش ترخینه دوغ

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش ترخینه دوغ

برای 2 نفر

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

بلغور گندم

نصف پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گوسفند (گوشت خورشتی)

200 گرم

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آب

2 پیمانه

دوغ

2 پیمانه

طرز تهیه آش ترخینه دوغ

آماده سازی

مرحله 1

  1. گوشت را بشویید و قیمه‌ای خرد کنید.
  2. بلغور گندم را پاک کنید، بشویید و در دوغ بخیسانید.
  3. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، بعد زردچوبه بزنید.

مرحله 2

حالا گوشت را در پیاز تفت دهید و بعد زیره بزنید، مقداری هم اب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

مرحله 3

 بلغور گندم را با دوغی که در آن خیس خورده و مقداری آب، در یک قابلمه جداگانه بریزید و بپزید.

مرحله 4

زمانی که گوشت خوب پخت، بلغور پخته را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا آش جا بیفتد.

  • پیش از سرو نمک غذا را اندازه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. می‌توانید به‌جای گوشت قیمه‌ای، آن را بپزید و ریش‌ریش کنید و بعد در آش بریزید؛ حتی می‌توانید از کوفته ریزه‌های تهیه شده از گوشت چرخ‌کرده هم استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها