آش قلم
این دستور را درست کردی؟
آش ترخینه دوغ
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه آش ترخینه دوغ
برای 2 نفرروغن مایع
6 قاشق غذاخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
بلغور گندم
نصف پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
گوشت گوسفند (گوشت خورشتی)
200 گرم
زیره سیاه
1 قاشق چایخوری
آب
2 پیمانه
دوغ
2 پیمانه
طرز تهیه آش ترخینه دوغ
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را بشویید و قیمهای خرد کنید.
- بلغور گندم را پاک کنید، بشویید و در دوغ بخیسانید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا در قابلمهای روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا گوشت را در پیاز تفت دهید و بعد زیره بزنید، مقداری هم اب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 3
بلغور گندم را با دوغی که در آن خیس خورده و مقداری آب، در یک قابلمه جداگانه بریزید و بپزید.
مرحله 4
زمانی که گوشت خوب پخت، بلغور پخته را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا آش جا بیفتد.
- پیش از سرو نمک غذا را اندازه کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میتوانید بهجای گوشت قیمهای، آن را بپزید و ریشریش کنید و بعد در آش بریزید؛ حتی میتوانید از کوفته ریزههای تهیه شده از گوشت چرخکرده هم استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها