![https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/gheimeh-with-aubergine-and-meatball/gheimeh_with_aubergine_and_meatball_t_hese_tazegi.jpg](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/gheimeh-with-aubergine-and-meatball/gheimeh_with_aubergine_and_meatball_t_hese_tazegi.jpg)
متعادل
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
70 گرم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
آمادهسازی
مراحل پخت
مرحله 1
در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شود.
مرحله 2
حالا به پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و پس از کمی همزدن، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامیاش گرفته شود.
مرحله 3
وقتی رنگ رب باز شد، لپه را بههمراه چوب دارچین، مقداری آب و لیموعمانی در غذا بریزید، بعد درِب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید لپه روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله 4
در این فاصله در تابهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس هر دو طرف بادمجانها را خوب در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 5
وقتی لپه پخت بادمجان سرخشده را اضافه کنید و منتظر بمانید خورش جابیفتد و به غلظت دلخواه برسد.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود کم یا زیاد کنید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- بعضی لپهها که بسیار سفت و ریز هستند معمولا دیرپزند؛ بهتر است قبل از پخت خورش 2 تا 3 ساعت لپههای دارای این ویژگی را بخیسانید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) بهتر است از آبجوش استفاده کنید.
- درصورت تمایل میتوانید اواخر پخت خورش مقداری زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
- همچنین میتوانید اواخر پخت، تعدادی گوجه گیلاسی یا گوجه معمولی نصفشده بههمراه بادمجان به خورش اضافه کنید.
- قبل از سرو خورش، تکههای چوب دارچین را خارج کنید.
- بسته به سلیقه خود میتوانید بادمجانهای سرخشده را در خورش نریزید و به هنگام سرو روی غذا بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟