خورش قیمه بادمجان (بدون گوشت)
خورش قیمه بادمجان (بدون گوشت)
خورش قیمه بادمجان (بدون گوشت)
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


خورش قیمه بادمجان (بدون گوشت)

4

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش قیمه بادمجان (بدون گوشت)

برای 2 نفر

دارچین (چوب )

1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

لپه

70 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

بادمجان

2 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

لیمو عُمانی (اَمانی)

2 عدد متوسط

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان (بدون گوشت)

آماده‌سازی

بادمجان‌ را بشویید، پوست بگیرید و به‌شکل دلخواه برش بزنید. بهتراست روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و حدود 20 دقیقه استراحت دهید و بعد بشویید و خشک کنید تا تلخی‌شان گرفته شود. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.لیموعمانی را با چنگال سوراخ کنید و به‌مدت 10 تا 15 دقیقه در آب ولرم بخیسانید.لپه را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا بلوری شود.

مرحله 2

حالا به پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و پس از کمی هم‌زدن، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا رنگ رب بازشده و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله 3

وقتی رنگ رب باز شد، لپه را به‌همراه چوب دارچین، مقداری آب و لیموعمانی در غذا بریزید، بعد درِب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید لپه روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله 4

در این فاصله در تابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید، سپس هر دو طرف بادمجان‌ها را خوب در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5

وقتی لپه پخت بادمجان سرخ‌شده را اضافه کنید و منتظر بمانید خورش جابیفتد و به غلظت دلخواه برسد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها