این دستور را درست کردی؟
جوجه یاکی توری
مواد اولیه جوجه یاکی توری
برای 2 نفرمواد اولیه جوجه یاکی توری
نصف پیمانه
یکسوم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
400 گرم
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه یاکی توری
مرحله1
سینه و ران مرغ را به صورت تکه های نسبتا درشت خرد کنید؛ اگر تکه ها کوچک باشد، سبب خشک شدن آن، بعد از پخت میشود.پس از آن، آب مرغ را با سس سویا، آب لیمو تازه، سرکه سفید، شکر، ارده، فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.
مرحله2
مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و به مدت1 دقیقه آنها را ورز دهید. پس از آن کلیه مواد را در یک ظرف در دار بریزید و به مدت6 الی 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد و بیات شود؛ سپس جوجه ها را از داخل مواد خارج کنید و به سیخ بکشید و به یکی از سه روش زیر بپزید.
منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کرده و هر طرف جوجه ها را حدودا به مدت6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.
فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید، در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا به اضافه گریل و فن با دمای210 درجه به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم تا فر آماده شود؛ سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی25 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 12 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد، جوجه ها خشک میشوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست.
ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شود.
نکتهها
1.می توانید به جای آب مرغ، یک عصاره مرغ را در مقداری آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.
2. اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها