slider image
slider image
جوجه یاکی توری
جوجه یاکی توریجوجه یاکی توری
جوجه یاکی توری
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
گریل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ژاپن

این دستور را درست کردی؟


جوجه یاکی توری

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه جوجه یاکی توری

برای 2 نفر

مواد اولیه جوجه یاکی توری

آب (جوش)

نصف پیمانه

سویا سس

یک‌سوم پیمانه

ارده

2 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (ران و سینه مرغ)

400 گرم

فلفل سیاه (یا فلفل قرمز یا ترکیبی)

1 قاشق چای‌خوری

عصاره مرغ

1 عدد متوسط

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید

2 قاشق غذاخوری

شکر

3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه یاکی توری

مرحله1

 سینه و ران مرغ را به صورت تکه های نسبتا درشت خرد کنید؛ اگر تکه ها کوچک باشد، سبب خشک شدن آن، بعد از پخت می‌شود.پس از آن، آب مرغ را با سس سویا، آب لیمو تازه، سرکه سفید، شکر، ارده، فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.

مرحله2

مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و به مدت1 دقیقه آنها را ورز دهید. پس از آن کلیه مواد را در یک ظرف در دار بریزید و به مدت6 الی 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد و بیات شود؛ سپس جوجه ها را از داخل مواد خارج کنید و به سیخ بکشید و به یکی از سه روش زیر بپزید.

 

منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کرده و هر طرف جوجه ها را حدودا به مدت6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.

 

فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید، در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا به اضافه گریل و فن با دمای210 درجه به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم تا فر آماده شود؛ سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی25 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 12 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد، جوجه ها خشک می‌شوند؛ پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست.

 

ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت8 الی 10 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا مغز پخت شود.

نکته‌ها

نکات

1.می توانید به جای آب مرغ، یک عصاره مرغ را در مقداری آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.

2. اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها