زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
کردستان

این دستور را درست کردی؟


آش ماست کردستان

4

اشتراک گذاری

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اولیه آش ماست کردستان

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

برنج

سه‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

روغن‌مایع

به میزان لازم

طرز تهیه آش ماست کردستان

آماده سازی

مرحله 1

برنج را پاک کنید و بشویید.

مراحل پخت

مرحله 1

برنج را در مقداری آب بپزید تا خوب له شود (می‌توانید درِ قابلمه را بگذارید تا برنج زودتر بجوشد و له شود، فقط حواستان باشد سر نرود). وقتی برنج وا رفت و به‌خوبی لعاب انداخت، آن را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.اگر از برنج دانه کامل استفاده کردید و دانه‌های آن باز نشد، به آن آب اضافه کنید تا بیشتر بپزد.

مرحله 2

نعناداغ تهیه کنید.

مرحله 3

ماست و نمک را به برنج اضافه کنید و هم بزنید، بعد آش را در ظرف بکشید و با نعناداغ تزیینش کنید.

نکته‌ها

  • بهتر است از ماست کم‌چرب استفاده کنید.
  • اگر برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها