این دستور را درست کردی؟
خورش ماست
مواد اولیه خورش ماست
برای 2 نفربه میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
500 گرم
5 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
طرز تهیه خورش ماست
آمادهسازی
مرحله اول
پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
زعفران را با چند قطعه یخ بگذارید تا رنگ بهتری بگیرد.
روش پخت
مرحله اول
گوشت را همراه با پیاز، زردچوبه و مقداری آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
مرحله دوم
زمانی که پخت گوشت کامل شد، استخوانهایش را جدا کنید و آنقدر با گوشتکوب آن را له کنید تا سفید شود. در حین این عمل، کمی آب گوشت اضافه کنید تا بهتر له شود.
مرحله سوم
سپس، 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده اضافه کنید تا یکدست شود. ماست را با شکر آنقدر مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
به ماست و شکرِ مخلوطشده زعفران، عرق هل و گلاب را بیامیزید و آنقدربه هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله پنجم
گوشت را با ترکیب ماست، مخلوط کنید.
مرحله ششم
در ظرف سرو بکشید و با پسته و زعفران تزئین کنید.
نوش جان!
نکتهها
میزان شکر را برحسب ذائقه خود تنظیم کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها