زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
آب‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز-تابستان-بهار

این دستور را درست کردی؟


خورش ماست

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش ماست

برای 2 نفر

آب

به میزان لازم

عرق هل

1 قاشق غذاخوری

خلال پسته

به میزان لازم

خلال بادام

به میزان لازم

ماست چکیده

500 گرم

شکر

5 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

زعفران (دم‌کرده)

یک‌چهارم پیمانه

زرشک

به میزان لازم

گلاب

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت گردن (گوسفندی)

1 عدد کوچک

طرز تهیه خورش ماست

آماده‌سازی

مرحله اول

پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

زعفران را با چند قطعه یخ بگذارید تا رنگ بهتری بگیرد.

روش پخت

مرحله اول

گوشت را همراه با پیاز، زردچوبه و مقداری آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

مرحله دوم

زمانی که پخت گوشت کامل شد، استخوان‌هایش را جدا کنید و آن‌قدر با گوشت‌کوب آن را له کنید تا سفید شود. در حین این عمل، کمی آب گوشت اضافه کنید تا بهتر له شود.

مرحله سوم

سپس، 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده اضافه کنید تا یک‌دست شود. ماست را با شکر آنقدر مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

مرحله چهارم

به ماست و شکرِ مخلوط‌‌‌شده زعفران، عرق هل و گلاب را بیامیزید و آن‌قدربه هم بزنید تا یک‌دست شود.

مرحله پنجم

گوشت را با ترکیب ماست، مخلوط کنید.

مرحله ششم

در ظرف سرو بکشید و با پسته و زعفران تزئین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

میزان شکر را برحسب ذائقه خود تنظیم کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها