slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
سطح مهارت
متوسط
فصل
بهار
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


اناربیج

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه اناربیج

برای 2 نفر

پیاز

1 عدد متوسط

سبزی مخصوص (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خالواش، چوچاق)

150 گرم

آب

به میزان لازم

نمک

2 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

گردو (مغزشده)

100 گرم

رب انار

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه اناربیج

آماده سازی

مرحله 1

  1. سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
  2. گردو را بکوبید یا رنده کنید.
  3. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و با دندانه ریز رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

گردو را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش آید. در این مدت چند بار روی آن آب سرد بریزید تا روغن پس دهد.

مرحله 2

سبزی را در یک تابه تفت دهید و به گردو اضافه کنید.

  • در صورت تمایل کمی از این سبزی را به صورت خام نگهدارید و در مرحله بعد داخل غذا بریزید.

مرحله 3

آب پیاز رنده شده را بگیرید، سپس آن را با گوشت مخلوط کرده و ورز دهید. حالا به مواد نمک (نصف میزان گفته شده) و نعناع خشک بزنید و از آن‌ها کوفته‌هایی به‌اندازه یک گردو درست کرده و درون روغن سرخ کنید، سپس آن‌ها را داخل گردو و سبزی بریزید.

  • می‌توانید کوفته‌ها را بدون سرخ کردن هم درون خورش بریزید، اما این کار کمک می‌کند کوفته قلقلی‌ها در زمان پخت وا نروند.
  • در صورت تمایل سبزی‌هایی را که در مرحله 2 نگه داشتید، در کنار نعناع خشک یا به جای آن داخل گوشت بریزید و مخلوط کنید تا معطر شود.

مرحله 4

در آخر رب انار یا آب انار ترش را اضافه کنید، نمک (باقیمانده آن)، فلفل و زردچوبه بزنید و اجازه دهید خورش بجوشد تا جا بیفتد.

  • غلظت این خورش باید به اندازه خورش فسنجان باشد.
  • درصورت تمایل می‌توانید، یک قاشق آرد در کمی آب ولرم حل کرده و برای قوام خورش به آن اضافه کنید.

نوش جان!  

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. به‌جای 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار ترش می‌توانید از 1 تا 2 پیمانه آب انار ترش استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها