این دستور را درست کردی؟
آش بادمجان
مواد اولیه آش بادمجان
برای 2 نفرمواد اولیه آش بادمجان
نصف قاشق چایخوری
به میزان لازم
سهچهارم پیمانه
1 عدد متوسط
یکسوم پیمانه
یکسوم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
2 عدد متوسط
5 عدد متوسط
2 گرم
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه آش بادمجان
آماده سازی
مرحله 1
- بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- برنج و لپه را پاک کنید و بشویید.
- سیر و پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
بلغور گندم و برنج را با مقداری آب در قابلمه بریزید تا بپزند و وا بروند. (میتوانید آنها را جداگانه بپزید، بعد برنج پخته را داخل قابلمه بلغور بریزید.)
مرحله 2
در این فاصله لپه را در مقداری بپزید.
مرحله 3
وقتی بلغور و برنج پختند و وا رفتند، بادمجان نگینی و لپه پخته را به آنها اضافه کنید.
مرحله 4
پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید و زردچوبه بزنید، بعد کنار بگذارید.
مرحله 5
در تابه سیر داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه کنید.)
مرحله 6
بعد از نرمشدنِ بادمجان، کشک را به آش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 7
مقداری از آش بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید. فلفل و نیمی از سیرداغ و پیازداغ را هم در آش بریزید.
مرحله 8
نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 9
در آخر آش را با نعناداغ و باقیمانده سیرداغ و پیازداغ و کمی کشک تزیین کنید.
نوش جان!
نکتهها
- اگر برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
- اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2
ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها