slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
120 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
لرستان

این دستور را درست کردی؟


آش بادمجان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش بادمجان

برای 2 نفر

مواد اولیه آش بادمجان

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

کشک

سه‌چهارم پیمانه

بادمجان

1 عدد متوسط

بلغور گندم

یک‌سوم پیمانه

لپه

یک‌سوم پیمانه

روغن مایع

به میزان لازم

نعنا خشک

به میزان لازم

پیاز

2 عدد متوسط

سیر (5 حبه)

5 عدد متوسط

برنج (برنج نیم دانه)

2 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش بادمجان

آماده سازی

مرحله 1

  1. بادمجان را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. برنج و لپه را پاک کنید و بشویید.
  3. سیر و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.  پیاز را نگینی خرد کنید. سیر را رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

بلغور گندم و برنج را با مقداری آب در قابلمه بریزید تا بپزند و وا بروند. (می‌توانید آن‌ها را جداگانه بپزید، بعد برنج پخته را داخل قابلمه بلغور بریزید.)

مرحله 2

در این فاصله لپه را در مقداری بپزید.

مرحله 3

وقتی بلغور و برنج پختند و وا رفتند، بادمجان نگینی و لپه پخته را به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله 4

پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید و زردچوبه بزنید، بعد کنار بگذارید.

مرحله 5

در تابه سیر داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه کنید.)

مرحله 6

بعد از نرم‌شدنِ بادمجان، کشک را به آش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله 7

مقداری از آش بچشید و در صورت نیاز نمک بزنید. فلفل و نیمی از سیرداغ و پیازداغ را هم در آش بریزید.

مرحله 8

نعناداغ تهیه کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)

مرحله 9

 در آخر آش را با نعناداغ و باقیمانده سیرداغ و پیازداغ و کمی کشک تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. اگر برنج نیم‌دانه (خرده برنج یا برنج آشی) نداشتید، می‌توانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
  2. اگر لپه شما از نوع ریز و دیرپز است، آن را حداقل 1 تا 2 ساعت بخیسانید. برای این کار لپه را در یک کاسه ریخته و تا سطح رویش آب بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها