این دستور را درست کردی؟
دمی نخودسبز و هویج و زیره
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دمی نخودسبز و هویج و زیره
برای 2 نفرنخود فرنگی
سهچهارم پیمانه
گوجه فرنگی
1 عدد بزرگ
پیاز
1 عدد بزرگ
نمک
یک و نیم قاشق مرباخوری
زیره سیاه
1 قاشق غذاخوری
سیر (حبه)
2 قاشق مرباخوری
جعفری (خردشده)
6 قاشق غذاخوری
برنج
2 پیمانه
آب (برای پخت برنج)
3 پیمانه
هویج
1 عدد متوسط
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه دمی نخودسبز و هویج و زیره
آمادهسازی
برنج را پاک کنید و با آب ولرم بشویید (تا زمان شفاف شدن آبِ برنج به شستشو ادامه دهید.)؛ بهتر است برنج شستهشده را با مقداری آب (درحدی که روی برنج را بگیرد) در ظرف مناسبی بریزید و به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد از گذشت این مدت زمان، آبِ برنج را خالی کنید.
جعفری را پاک کنید، بشویید و ساطوری کنید.
هویج، گوجهفرنگی و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
هویج را بهشکل دلخواه و گوجه را نگینی خرد کنید. سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
هویج و نخودسبز را در قابلمهای بریزید و با مقدار مناسبی آب روی حرارت ملایم بپزید. بعد از پخت، آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در قابلمه دیگری روغن بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم داغ شود؛ سپس پیاز را تفت دهید تا بلوری شود. سیر و زیره را به پیاز اضافه کنید و همبزنید تا عطر سیر و زیره فضا را پُر کند. حالا برنج، نمک و آب را اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید تا آب بهجوش آید و بجوشد و کاملا تبخیر شود.
مرحله 3
وقتی آبِ برنج تبخیر شد، حرارت را کم کنید، گوجه، جعفری، نخودسبز و هویج را به پلو اضافه کرده، مخلوط کنید، با کفگیر، برنج را از کنارهها به سمت وسط جمع کنید (چیزی شبیه به کوه بسازید). حفرههایی روی برنج ایجاد کنید، بعد درب قابلمه را بگذارید ( درصورت تمایل دَمکنی بگذارید) و منتظر بمانید تا پلو بخار کند و روی حرارت ملایم دَم بکشد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها