عدسی با سیب زمینی
این دستور را درست کردی؟
عدسی با جوپرک
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه عدسی با جوپرک
برای 2 نفرمواد اولیه عدسی با جوپرک
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
جو پرک
3 قاشق غذاخوری
عدس
سهچهارم پیمانه
آب
2 پیمانه
گلپر
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه عدسی با جوپرک
آماده سازی
مرحله1
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
- عدس را پاک کنید و بشویید.
مرحله1
در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
مرحله2
نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید.بعد عدس و جو پرک را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آبجوش بریزید و صبر کنید تا بپزد.
مرحله3
وقتی عدس و جوپرک خوب پختند و غذا لعاب داد، گلپر را اضافه کنید و اجازه دهید خوراک 5 دقیقهای روی حرارت ملایم بجوشد.
- قبل از کشیدن خوراک، نمک آن را اندازه کرده و در صورت تمایل با لیمو ترش تازه سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک وادویهجات برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- اگر تمایل دارید غذای شما رقیقتر باشد میتوانید میزان بیشتری آبجوش در غذا بریزید.
- برای اینکه عدسی ظاهر و طعم بهتری داشته باشد بهتر است از عدس ریز مخصوص عدسی استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها