slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
مازندران

این دستور را درست کردی؟


مرغ ترش مازندران

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ ترش مازندران

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ ترش مازندران

گردو (نیم‌کوب یا آسیاب شده)

30 گرم

گوشت سینه مرغ

200 گرم

رب انار

100 گرم

پونه کوهی یا پونه (خشک و پودر شده)

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

جعفری

100 گرم

طرز تهیه مرغ ترش مازندران

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز، مرغ و جعفری را خوب بشویید؛
  2. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید؛
  3. جعفری را ساطوری و مرغ را هم مکعبی خرد کنید.


مراحل پخت

مرحله 1

در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. در ادامه مرغ را اضافه کنید و در پیاز تفت دهید تا رنگش برگردد.

مرحله 2

گردو را به‌همراه تخم گشنیز، پونه، رب انار، فلفل و زردچوبه به مرغ اضافه کنید؛ سپس آن‌ها را خوب تفت دهید.

  • بنابر ذائقه خودتان می‌توانید میزان رب انار را کم یا زیاد کنید.

مرحله 3

حالا جعفری تازه را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس مقدار مناسبی آب در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم خوب جا بیفتد و به‌روغن بنشیند.

  • در حین پخت به غذا سر بزنید و اگر آبش کم شده و مرغ نپخته بود، مجدد مقداری آب بیفزایید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها