slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
بخارپز-سرخ کردن
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


کوکو اسفناج

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوکو اسفناج

برای 2 نفر

مواد اولیه کوکو اسفناج

نمک

1 قاشق چای‌خوری

اسفناج

500 گرم

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

تخم مرغ

2 عدد متوسط

روغن مایع

نصف پیمانه

طرز تهیه کوکو اسفناج

آماده سازی

مرحله 1

اسفناج را تمیز کرده، بشویید و به صورت درشت خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

اسفناج را بدون آب در یک قابلمه با حرارت بسیار ملایم بپزید.

مرحله 2

پس از پخت اسفناج آن را در یک کاسه بریزید، نمک، فلفل و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا این ترکیب را داخل تابه با کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم هر دو طرف آن را سرخ کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذایقه خود تغییر دهید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها